Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Har uhellet vært ute og du trenger reparasjon av bilen, eller kanskje du bare må ha en vanlig service og EU-kontroll? Gumpens Auto Notodden tilbyr en rekke tjenester innen bilservice og vedlikehold av Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy.

 

Uansett om du skal ha en rutineservice eller har fått en skade på bilen din kan vi hjelpe deg. Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at bilen din skal være sikker å kjøre og holde seg i verdi. Bruker du et autorisert bilverksted for Volkswagen kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres. Hvis du følger Volkswagens anbefalte service- og vedlikeholdsprogram får du også automatisk 24 timers mobilitetsgaranti, noe som gir deg stor trygghet på veien hele døgnet.

Vi bruker alltid originale bildeler og originalt tilbehør fra Volkswagen og har også et eget lager av bildeler, samt at vi gir deg delegaranti. Når du svinger innom oss kan vi garantere at du alltid får god service og at vi alltid har deg som kunde i fokus og gir deg den oppfølgingen du trenger for et godt bilhold.