Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

I en tid som preges av usikkerhet rundt Covid19-smitte har vi i Gumpens Auto innført strenge interne tiltak for din sikkerhet ved besøk hos oss.

Her har vi samlet noen tjenester vi kan tilby til de som har behov for det.

> Dersom du trenger service på din bil, men ikke har anledning, eller ønsker å komme til oss - så henter vi og leverer bilen hos deg. Ta kontakt så finner vi løsninger!
> Dersom du skal hente din bil, men ikke ønsker å gå inn i butikken, kan du kontakte oss så kommer vi ut med din desinfiserte nøkkel.
> Benytt gjerne online-løsninger for å booke dine serviceavtaler. Den enkleste løsning er vår app - bilhold. Den kan du laste ned i Appstore og Google Play.

Vi vil etterstrebe å levere disse tjenestene så langt bemanningen strekker til, og innenfor trygge rammer.

Du er fremdeles hjertelig velkommen til alle våre butikker.
> Alt som blir berørt på bilene vaskes grundig etter bruk, hver gang. Dette gjelder alle våre biler i utstilling, demobilene, verkstedbiler og selvfølgelig våre kunders biler.
> Det er innført strenge regler for håndvask hos samtlige av Gumpens forhandlere
> Vi hilser på hverandre som før, men vi unngår håndhilsing og annen berøring
> Vi holder god avstand mens vi prater sammen, og unngår unødvendig reisevirksomhet

Ekstra tjenester vi tilbyr i denne perioden:
Bruktbil
Nybil

Les mer om våre tiltak for å bekjempe smitte av Covid19 her

 


Har uhellet vært ute og du trenger reparasjon av bilen, eller kanskje du bare må ha en vanlig service og EU-kontroll? Gumpens Auto Notodden tilbyr en rekke tjenester innen bilservice og vedlikehold av Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy. Uansett om du skal ha en rutineservice eller har fått en skade på bilen din kan vi hjelpe deg. Jevnlig service og vedlikehold er viktig for at bilen din skal være sikker å kjøre og holde seg i verdi. Bruker du et autorisert bilverksted for Volkswagen kan du føle deg trygg, også hvis det er større skader som må utbedres. Hvis du følger Volkswagens anbefalte service- og vedlikeholdsprogram får du også automatisk 24 timers mobilitetsgaranti, noe som gir deg stor trygghet på veien hele døgnet.

Vi bruker alltid originale bildeler og originalt tilbehør fra Volkswagen og har også et eget lager av bildeler, samt at vi gir deg delegaranti. Når du svinger innom oss kan vi garantere at du alltid får god service og at vi alltid har deg som kunde i fokus og gir deg den oppfølgingen du trenger for et godt bilhold.