Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Rutereparasjon

Har du fått steinsprutskade? Å reparere en sprekk i frontrute, kan raskt og enkelt gjøres hos en av Gumpens Volkswagen forhandlere. Steinsprutskader er fryktelig irriterende og skjer de aller fleste.

Dersom du har vært uheldig og fått en steinsprutskade i frontruten din vil vi alltid forsøke å reparere den hvis mulig. Med kasko eller delkasko betaler du ingenting for dette, og du slipper å bekymre deg for at skaden skal utvikle seg.

Bestill time i Bilhold via knappen her, eller fyll ut skjemaet nedenfor. 

ruteskift_lenke_nett_s.jpg

En steinsprutskade er viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Dette kan gjøre skaden umulig å reparere som fører til at frontrute må skiftes. Det er størrelse og plassering på steinspurten som avgjør om det er snakk om en enkel reparasjon eller om frontruten eventuelt må byttes. Dersom frontruten må skiftes vil det tilkomme en egenandel. Denne vil variere ut ifra hva slags avtale du har med ditt forsikringsselskap.

Kontakt oss

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern finner du her.