Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Stilling ledig: MEKANIKER

Publisert 07.august 2020

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi herved om en motivert mekaniker hos oss på Gumpens Auto Notodden.

Som mekaniker hos oss vil du inngå i et godt team på mekanisk verksted. Du må ha god kompetanse på verkstedproduksjon og bil. Mekaniker hos oss jobber som Personlig service tekniker, dvs at en har kundekontakten og gjør hele serviceprosessen fra å booke time til og utlevere bilen til kunde etter verkstedbesøk. Avdelingen preges av høy trivsel og gode resultater, med en fremoverlent gjeng som stadig utvikler seg.

Servicemarkedet er og blir svært viktig for vår drift. Det skjer stadig endringer på teknologisiden som gjør at kompetanse står i høysetet.

Du blir en del av et kompetent og dyktig lag som hver dag jobber for å skape de beste kundeopplevelsene gjennom godt håndverk og fokus på et sunt arbeidsmiljø.

Er dette interessant, eller har du spørsmål vedrørende stillingen, ber vi deg kontakte Daglig leder, Gregar Høydal.

[email protected]

Ønsket oppstart: Snarest

Søknadsfrist: 26.03.21

 


 

Gumpens Auto Notodden tilbyr salg av nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Du finner alt fra splitter nye elbiler og hybridbiler til et stort utvalg nyere bruktbiler. I tillegg har vi både lager av bildeler og autorisert bilverksted for Volkswagen.

Gumpens Auto Notodden er en del av Gumpen Gruppen. Første bilforretning startet opp i sentrum av Kristiansand i 1936. Våre ansatte fordeles på avdelinger i Lyngdal, Mandal, Kristiansand, Grenland og Notodden.