Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Polo Highline 95 hk TSI DSG-automat

Kort fortalt er det gøy å kjøre Polo. Enten du må ta en telefonsamtale mens du kjører, trenger oppdatert trafikkinformasjon, skal navigere frem til et reisemål eller rett og slett vil høre på favorittmusikken din, er det ikke noe problem i Polo.

Her får du moderne teknikk på en enkel og behagelig måte. De intelligente og praktiske førerassistentsystemene i Polo bidrar til høyere kjørekomfort og kan hjelpe deg med å håndtere kritiske situasjoner eller å unngå dem helt. Selv om du ikke alltid legger merke til denne teknologien, er det godt å vite at den er der, både med tanke på sikkerhet, kjøring og parkering.

Active Info Display

Få akkurat den informasjonen du vil ha i nye Volkswagen Polo.
Fremtiden er digital, og hvis du vil, kan du bytte ut de klassiske runde instrumentene med et høyoppløselig display. På det innovative og moderne kombiinstrumentet Active Info Display kan du se mye mer enn bare hastighet og turtall.

Med det nye Active Info Display (ekstrautstyr) leveres kombiinstrumentet med en høyoppløselig TFT-fargeskjerm på 10,25 tommer. Displayet har flere piksler, kraftigere farger, bedre lysstyrke og høyere kontrast, og du kan velge mellom flere visninger. Velg nøyaktig hvilke opplysninger du vil se på kombiinstrumentet i tillegg til den klassiske informasjonen om turtall, fart og kjørelengde.

* Pris gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl. frakt og leveringsomkostninger. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 6,41 l/100km. CO2-utslipp fra 145 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike.

**Rente 1.99% Termingebyr 107,- og etableringsgebyr kr 5300,- kommer i tillegg. 3 års bindingstid. Avtalen har flytende rente. Totalpris 3 år: 133.,353- kjørelengde 30.000km Vinterdekk og service- og vedlikeholdsavtale er inkludert i leasing.

Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.