Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Caddy

Caddy har vært Norges mest kjøpte varebil i mange år og det er flere årsaker til dette! 

En viktig grunn er at du får mye varebil for pengene. Caddy er praktisk, fleksibel og allsidig - og kan leveres med 4MOTION firehjulstrekk, DSG automatgir og innovative førerassistent- og sikkerhetssystemer.

Caddy har et lastevolum på inntil 3,7 m3 (4,7 m3 på Caddy Maxi), kan frakte 736 kg nyttelast, opptil 1500kg tilhengervekt og har seks surrekroker for best mulig sikring av last.

En god investering

Høy kvalitet, lave driftskostnader og god annenhåndsverdi gjør at totalkostnaden blir mindre enn for varebiler med lavere salgspris. Kanskje er det nettopp derfor Caddy er Norges mest solgte varebil i sitt segment?

Bedre veigrep uansett føre og kjøreunderlag

Omlag 50 % av alle Caddy varebiler vi solgte i 2018 hadde 4MOTION firehjulstrekk (ekstrautstyr). Dette er et populært tilvalg fordi det gir bedre veigrep på vått underlag, vinterføre, tilgriset eller skadet veidekke. Du øker også sikkerheten i svinger, varebilens kjøreegenskaper blir mer presise og kjøring med tilhenger blir enklere.Vil du øke kjørekomforten ytterligere bør du velge 2,0-liters TDI-motor (150 hk) og DSG automatgir i kombinasjon med 4MOTION firehjulsdrift. Caddy er faktisk den eneste varebilen i sitt segment som tilbyr denne muligheten.Utstyrsmodellen Caddy Alltrack har 4MOTION firehjulstrekk som standard.

Organiser arbeidsdagen best mulig

Når du er på jobb, må du vite hvor du har ting. Derfor er det en rekke oppbevaringsrom i ulike størrelser i Volkswagen Caddy. Rett over fører- og passasjersetet foran er det for eksempel en takhylle som går over hele kupeens bredde. Hyllen kan ikke ses fra utsiden, men har nok av plass til arbeidshansker, en matboks eller en bærbar PC. I oppbevaringsrommene i dørene er det plass til 1-liters flasker, og i midtkonsollen er det fire koppholdere. For første gang er det også to åpne hanskerom i kupeen. Dermed kan alle ting få sin plass, og du har full oversikt.

Ta kontakt for mer info!

* Alle priser ekskl. mva, frakt og leveringsomkostninger kommer i tillegg.