Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Caddy Maxi

Caddy Maxi - Den perfekte følgesvennen i hverdagen.

Caddy Maxi er den perfekte flerbruks- og familiebilen med 7 seter som standard og isofix-fester. De brede skyvedørene, den ekstra lengden og det romslige baggasjerommet gjør at du får du plass til det meste - to på sykkeltur eller en ungeflokk på seks på vei til fotballtrening eller barnebursdag.

 

Funksjonell og fleksibel.
Caddy Maxi tilpasser seg nye utfordringer hver dag. Kupeen rommer inntil syv svært behagelige seter, helt ny førerplass, passasjersete med nedfellbar seterygg, bred skyvedør og bakseter som kan slås ned, vippes forover og tas ut kan Caddy Maxi tilpasses stort sett all slags bruk og er den perfekte familiebilen.

 

Smarte oppbevaringsløsninger.

I Volkswagen Caddy finnes det selvsagt flere koppholdere og praktiske oppbevaringsrom, blant annet i dørene og i midtkonsollen. Rett over førersetet og passasjersetet foran er det dessuten en dyp takhylle der du kan legge større gjenstander. De nedfellbare bordene på forseteryggene er praktiske på lengre turer. Bordene har en integrert koppholder og er enkle å rengjøre.

Gode oppbevaringsløsninger i Caddy Maxi
I Volkswagen Caddy finner du alt du trenger for at både du og lasten skal ha en sikker kjøretur.

Sikring av last.
Det stabile, justerbare stålgitteret kan festes i to ulike posisjoner: rett bak andre seterad og rett bak andre seterad når den er vippet frem. Den robuste konstruksjonen gjør at gitteret gir svært god beskyttelse selv ved tung last.

Kjør miljøvennlig med Caddy Maxi TGI.

Ønsker du å kjøre mer miljøvennlig, vil Caddy Maxi TGI BlueMotion være et godt valg. Den forbrenner både CNG (Compressed Natural Gas) og bensin på en svært effektiv måte. Når tankene er fulle, starter den alltid på CNG-drift, da det er det rimeligste. Mulige drivstofftyper er naturgass, biometan og metan fra naturlige kilder. Gasstankene er plassert under gulvet og vil derfor ikke gå på bekostning av plassen innvendig i bilen.