Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Transporter T6.1

Oppdatert 29.november 2019

Den originale Transportøren - i 70 år!

Transporter er ikke bare en praktisk varebil av høy kvalitet. Den anses også for å være det originale ikonet innenfor varebilsegmentet. God annenhåndsverdi gjør også at totalkostnaden blir mindre enn for varebiler med lavere salgspris. Kanskje er det nettopp derfor Transporter er Norges mest solgte varebil i sitt segment?

Skreddersy din Transporter
Transporter varebil, med sine to ulike lengder og to takhøyder er et unikt utgangspunkt for skreddersøm med bilinnredning eller andre løsninger som; Pickup | Chassis | Kranbil | Kjølebil | Vi hjelper deg å finne løsningen som passer for deg!

 

4MOTION firehjulstrekk & automatgir
Hos oss får du begge deler! Transporter kan leveres med både automatgirkasse (ekstrautstyr) og 4MOTION firehjulstrekk. Hele 90 % av Transporter-kundene velger faktisk firehjulstrekk. Dette sikrer at Transporter takler alt fra gjørmete byggeplasser til skogsveier og bratte bakker med et imponerende godt veigrep året rundt.

Infotainment

Dashboardet i Transporter er spekket med digitale go´biter som gjør det enkelt å glemme at du faktisk er på jobb. Du kan oppgradere til infotainmentskjermen "Discover Media"på 8" som har en touchbasert glasskjerm. Takket være MIB3-systemet og eSIM vil du alltid kunne kople deg på internettradio, streaming og andre nettbaserte tjenester.

"Discover Pro" infotainment- og navigasjonssystem
Intuitive Discover Pro 9,2" muliggjør oppkopling til nettbaserte funksjoner og tjenester. Kople deg enkelt opp mot smarttelefonen din, foreta telefonsamtaler og finn enkelt frem til neste stoppested.

WeConnect
Førerhuset i Transporter har takket være en real oppgradering langt bedre oppkoblingmuligheter til internettbaserte tjenester ved hjelp av We Connect.