Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye ID.3 1ST

Oppdatert 29.november 2019

ID.-familien fra Volkswagen blir starten på en ny æra innen elektrisk mobilitet og har mer å by på enn bare elektrisk kjøring: ID. er ditt personlige rom på fire hjul. Den lytter til deg, den forstår deg og den lærer av deg. Den lar deg kjenne på den dynamiske følelsen av elektrisk akselerasjon.

Sikre deg levering i 2020 - reserver bilen nå. 

Med lanseringen av ID. gjør Volkswagen elbilen tilgjengelig for flere. ID.-familien består av moderne elbiler for ulike behov til en konkurransedyktig pris.

Lang rekkevidde

ID.-familien tar deg lenger. Med mulighet for hurtiglading og en rekkevidde på inntil 550 km kan du tilbakelegge lengre strekninger uten å måtte lade. Uansett hvor turen går.

FORHÅNDSRESERVER ID.3 1ST HER

En ny dynamikk

Nå er det enklere enn noen gang å kjøre miljøvennlig. Uten å skifte gir – verken automatisk eller manuelt – går vi inn i en æra av elektrisk akselerasjon, samtidig som vi er på vei mot helautomatisert kjøring.

Mer avansert enn noensinne
ID.-familien byr på mer enn å bare kjøre bil. Intelligente forbindelser og moderne teknologi lærer av deg, snakker med deg og hjelper deg på veien. Volkswagen ID. er utviklet på en moderne plattform for fremtidens elbiler. Dette skaper et helt nytt samspill mellom fører og bil.

En stil for alle livsstiler
Bilmodellene i ID.-familien passer for alle behov, slik at enhver kan finne sin type. Plasskonseptet og kupeen er fremtidsrettet og gir allerede i dag en pekepinn på hvordan autonom kjøring en dag vil se ut.

FORHÅNDSRESERVER ID.3 1ST