Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye ID.5 GTX 4MOTION

Rekkevidde inntil
509 km
Pris fra kr 
549.900*

Bagasjeromsvolum
549 liter 
Drivlinje 
Firehjulstrekk

Nye ID.5 GTX 4MOTION med firehjulstrekk og to elektriske motorer
Sportslig, elegant og bærekraftig

Nye ID.5 GTX 4MOTION med firehjulstrekk og to elektriske motorer er en sportslig ID.-modell. Den byr på sportslige kjøreopplevelser, eksklusivt design, god framkommelighet og bærekraftige løsninger for framtiden. ID.5 GTX 4MOTION er sportslig som en GTI med inntil 2991 hk, komfortabel som en SUV og produsert 100% karbonnøytralt. 

 

 

ID.5 GTX 4MOTION  har bl.a følgende standardutstyr:


- Ystad 20’’ lettmetallfelger
- Dynamiske LED-Matrix frontlykter med dynamisk lysassistent, LED-stripe i frontgrill og integrerte LED-blinklys
- Normallading (CCS) type 2 AC 11 kW og hurtiglading (CCS) type 2 DC 135 kW
- Varmepumpesystem med aktiv batterioppvarming og -kjøling for mindre rekkeviddetap ved -15°C til 10°C
- Radio og navigasjonssystem «Discover Pro» med 12" touch-screen fargeskjerm, stemmestyring og 6+1 høyttalere
- Forseter med 6-veis manuell justering på førerside / 6veis manuell justering passasjer foran
- Premium ambientebelysning i 30 valgfrie farger
- Komforttelefon med induksjonslading
- Car2X og Connected Adaptiv Cruise Control CACC
- Klargjort for bidirectional charging og FOD på biler med software 3.0
- Isofix barneseteinnfesting for to barneseter bak, og i passasjersete foran (i-Size kompatible)

Prøvekjør nye ID.5 GTX 4MOTION!

Vårt nyeste medlem i ID.-familien er endelig tilgjengelig for prøvekjøring. Bestill din prøvetur via skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg for å avtale dag og tid. Du kan glede deg til en sportslig kjøreopplevelse med firehjulstrekk, to elektriske motorer og rask akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 6,3 sekunder. 

 

Kontakt meg for mer informasjon eller prøvekjøring av nye ID.5 GTX 4MOTION

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 Sportslige kjøreopplevelser med 
firehjulstrekk og to motorer

Firehjulstrekk og to elektriske motorer med inntil 2991 hk sørger for at du kommer frem dit du skal hele året med nye ID.5 GTX 4MOTION. I motsetning til tradisjonell firehjulstrekk har dette drivverket ingen mekanisk forbindelse mellom for- og bakakselen. Du kan tilpasse kjøreegenskapene til ID.5 GTX 4MOTION med fire ulike kjøremoduser, som gir godt veigrep og bedre retningsstabilitet på løst og glatt underlag. ID.5 GTX 4MOTION trives like godt på grus som på asfalt.

Elektromotorene utnytter energien svært effektivt og sørger for at ID.5 GTX 4MOTION akselererer med fullt dreiemoment fra første meter med en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 6,3 sekunder. Topphastigheten er elektronisk begrenset til 180 km/t. Batteriplasseringen under gulvet, mellom akslene, sikrer ID.5 GTX 4MOTION et lavt tyngdepunkt for jevn vektfordeling og bedre kjøredynamikk. ID.5 GTX 4MOTION har en batterikapasitet på 77 kWt (netto), og inntil 1352 kW hurtiglading.

 Romslig interiør

Kupéen i den nye ID.5 GTX 4MOTION byr på rikelig med plass og høy komfort. Selv med coupé-profilens skrånede taklinje har bilen god takhøyde i baksetet med behagelig plass til 3 personer. I tillegg byr kupéen til ID.5 GTX 4MOTION på moderne design og avansert teknologi med intuitiv touch-betjening for høy komfort på korte og lengre kjøreturer. Bagasjerommet er også svært romslig med et bagasjeromsvolum på hele 549 liter.